Velthuis Kliniek bij RTL Consult

27
mrt
2012
Geplaatst in: Chirurgie

Afgelopen week is RTL Consult een nieuw seizoen ingegaan met een serie van 9 afleveringen, waarin populaire medische thema’s behandeld worden. Dit keer ligt de focus op plastische chirurgie en cardiologie. Voor de plastische chirurgie zijn het de chirurgen uit de Velthuis Kliniek die laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Het format van de uitzendingen toont 3 kandidaten die allemaal iets willen laten doen. Het panel van plastisch chirurgen van die dag maakt een keuze voor die kandidaat die het meeste baat zal hebben van de ingreep. De behandeling en het resultaat worden in een latere uitzending getoond. RTL Consult wordt uitgezonden op maandag 16.30-17.00 uur en herhaald op zondagmorgen.

Endoscopische voorhoofdsliftDe eerste aflevering toonde een voorhoofdslift bij John Beuns. Het resultaat mag gerust spectaculair genoemd worden. Als ik zoiets zie, bedenk ik mij telkens weer hoeveel goed ons werk voor mensen doet. Ik krijg geregeld de sneer dat wij in de Velthuis Kliniek niet met echte geneeskunde bezig zijn. Maar als ik John voor en na de ingreep zie, weet ik zeker dat het zelfvertrouwen bij deze man enorm gegroeid is en dat zijn leven  op een positieve manier is veranderd.
Bekijk hier het filmpje van meneer Beuns

1 reactie
  1. marieke permalink

    Dat snap ik wel dat dit zo goed is geworden; dr. fechner! Hij heeft bij mij diverse ingrepen gedaan met een prachtig resultaat. Wat een vakman!

Voeg een nieuwe reactie toe: