PIP borstprothesen

16
jan
2012
Geplaatst in: Chirurgie, Veiligheid

Er is veel ophef over borstprothesen de laatste weken. Het betreft vooral de PIP prothesen, waar niet de medisch gezuiverde siliconen in gebruikt werden. Mensen die aan het hoofd van dit bedrijf stonden zijn boeven, die alleen maar geld willen en zich niet bekommeren om de gezondheidschade die vrouwen kunnen oplopen. Misdadig en heel goed dat zij voor het gerecht komen!

Vervelend is nu dat opeens alle borstprothesen onder vuur liggen, terwijl de prothesen van Mentor die bij Velthuis Kliniek gebruikt worden, grondig onderzocht zijn en als zeer veilig betiteld kunnen worden. Borstvergrotingen met prothesen zijn een fantastische oplossing voor veel vrouwen met te weinig borstontwikkeling. De tevredenheid na deze ingreep is enorm hoog. Het draagt echt bij aan het welbevinden van deze vrouwen.

Dr. Laura Moojen-Zaal, een van onze plastisch chirurgen, bericht heel accuraat over de stand van zaken omtrent borstprotheses hierbij een verwijzing naar haar blog.

1 reactie
  1. Ben een van de slachtoffers die PIP prothesen geimplanteerd hebben gekregen in 1999, in 2003 lekkage, met enstige gevolgen. In het kort beiden borsten zijn geamputeerd nav het lekken. Het is een grote lijdensweg geweest, en kon nergens mijn materiele/immateriele schade vergeod krijgen omdat de fabriek failliet is gegaan. Vanaf 2003 aan het procederen, en sinds kort is de procedure wederom opgestart, en dan te weten dat het RIVM op de hoogte was en wijzelijk zijn mond heeft gehouden, ten koste van alles, waardoor ik aan mijn lijf verminkt ben.

    Met vr. gr. Erika van Hulssen

Voeg een nieuwe reactie toe: