dr. Velthuis in het Erasmus MC Rotterdam

24
jan
2016
Geplaatst in: Algemeen

In januari 2015 ben ik helemaal gestopt met het behandelen van clienten in Velthuis kliniek. Vanaf die datum ben ik uitsluitend als adviseur betrokken bij de kliniek, die overigens wel mijn naam blijft dragen.
Sinds augustus 2015 werk ik op de afdeling dermatologie in het Erasmus MC, de grootste specialistische zorginstelling van Nederland. Daar ben ik verantwoordelijk voor de opleiding in de cosmetische dermatologie. Ik leid artsen op die dermatoloog gaan worden. Binnen deze vijfjarige opleiding zullen deze artsen 6 maanden lang intensief getraind worden in het uitvoeren van cosmetische behandelingen.
De afdeling heeft daarvoor een apart instituut opgericht: Erasmus MC Aesthetics, kortweg EA. Clienten die een cosmetische behandeling willen, zoals b.v. Botox, een filler of een peeling kunnen zich rechtstreeks bij EA melden. De behandelingen worden uitgevoerd door de artsen in opleiding en om hen te coachen en fouten te voorkomen sta ik ernaast.
Patiënten kunnen ook uitsluitend voor een second opinion komen.
Erasmus Aesthetics is het eerste academische centrum voor cosmetische behandelingen in Nederland. De ervaring die ik in 25 jaar cosmetische dermatologie praktijk heb opgebouwd kan ik nu overbrengen op een nieuwe generatie dermatologen.

Meer informatie:
http://www.erasmusmc-aesthetics.nl

Afspraken

Contact

4 reacties
 1. Ibby permalink

  Doen jullie ook aan carbon laser peeling??

 2. Esther scipio en chantal van immerseel permalink

  Goedenmiddag,

  Ik zou graag een afspraak voor mij en mijn vriendin willen maken.

  Vrg Esther Scipio

 3. Aicha altalhaoui permalink

  0636436049
  Kunt u mij aub bellen?
  ik wil graag een consult bij dokter Velthuis.

  • Peter Velthuis permalink

   Geachte mevrouw Altalhaoui,

   U schrijft dat u graag een afspraak bij dr Velthuis zou willen. Dr Velthuis helpt mensen met een complicatie op het gebied van cosmetische behandelingen. Als u een cosmetische behandeling wilt ondergaan, bent u welkom op het spreekuur van Erasmus MC Aesthetics. Dit is een link naar het formulier om een afspraak te maken: http://erasmusmc-aesthetics.nl/contact/.

   Met vriendelijke groet,
   D. Verschoof/PA dr Velthuis

Voeg een nieuwe reactie toe: