Arts Velthuis Kliniek brengt eigen huidverzorginglijn uit!

27
jan
2011
Geplaatst in: Algemeen, Huidverbetering

Al jaren verdiept mijn collega dr. Jetske Ultee zich in huidverzorgingsproducten. Haar conclusie is dat er nauwelijks producten zijn die werkelijk doen wat ze beloven. Vaak is de concentratie van de werkzame stof zo gering dat het eigenlijk niet kán werken. Of er wordt met nieuwe plantaardige stoffen gewerkt, die niet goed genoeg onderzocht zijn, waardoor er zelfs schade zou kunnen ontstaan.

Daarom besloot Jetske drie jaar geleden volgens haar eigen kennis en inzicht zelf een huidverzorginglijn samen te stellen. Dat was meer werk dan zij dacht, bekende ze me. Maar nu is het er: uncover skincare. De medewerkers van Velthuis Kliniek, die een sample-tasje als kerstcadeautje hebben gekregen zijn in ieder geval unaniem enthousiast!
www.uncover-skincare.nl

10 reacties
 1. C. van Gils permalink

  Graag zou ik ook het product willen proberen. Ik vind het geen probleem om voor het sample tasje te betalen. Mijn ervaring nu is, dat ik met een pot vol creme zit en achteraf ontevreden ben en het resterende gedeelte kan weggooien.

 2. marloes permalink

  Hallo,

  Ik zou ook graag proefmonsters ontvangen en wil er ook gerust voor betalen. Het lijkt me namelijk een fantastisch produkt. Ik heb al geprobeert te mailen naar bovenstaand adres, maar mijn mail geeft aan dat het een onbekend adres is.

  Groetjes

 3. Carine Ogier permalink

  Hoi, ik gebruik de producten al ruim 1 jaar het zijn super producten.
  Nu heb ik het laatst een mail gekregen van Jetske Ultee ,dat er iets was fout gegaan met Mail adressen , deze zouden dan als vergoeding een SunCare ontvangen bij de volgende bestelling, maar ik had net alles besteld , heb ik daar nog recht op.

  Met ,Vriendelijke Groet Carine

 4. Diane van Rooijen permalink

  Dag,

  Sinds enige tijd gebruik ik de producten van uncover skincare, sindsdien viert mijn huid elke dag een feestje !

  Groetjes,
  Diane.

  • drvelthuis permalink

   Dag Diane,

   Dat is leuk om te lezen! De producten zijn met veel zorg samengesteld, ik zal uw complimentje doorgeven aan dr. Jetske Ultee.

   Met vriendelijke groet,

   Dr. Peter Velthuis, dermatoloog

 5. j de berg permalink

  Hallo ik wil graag proefjes van uncover thuis gestuurt. kan dat aub

 6. j de berg permalink

  Hallo wilt u proefjes op sturen van uncover aub groetjes

 7. T.Blok-Dorreman, permalink

  Beste,
  Via uncover@skincare (zoals in de advertentie vermeld) kom ik er niet.
  Wens graag een proefmonster van de moisturizer.
  Met vriendelijke dank.
  T.Blo-Dorreman,

 8. beste mensen ,
  Graag zou ik van jullie wat monstertjes ontvangen voor de leeftijd 50+ als die er ook zijn alvast bedankt. groetjes marianne

Voeg een nieuwe reactie toe: